30 Ocak 2009 Cuma

Fwd: ALİ KEMALLER ORTAYA ÇIKARKEN

Gunaydin Cem,
Ne diyoruz biz?
Millet birbirine guvenmiyor,paranoyak oldu,at izi it izine karisti,ulke maskeli balo gibi,kimin guvenilir kimin sahte Ataturkcu,milliyetci, cumhuriyetci,laik,dindar oldugu belli degil demiyormuyuz?
Birinin soyledigi,kafamiza yatan fikir ve cagriya muhtemel o'da maskelidir diye ihtiyatli yaklastigini,hatta yanlis anlamaktan mutevellit olasi ayni cephede oldugu halde birbirinin kuyusunu kazdigi vaki degilmi? sen biliyorsun bu vaziyeti.
Biliyorsan o zaman aylarca yillarca Ataturkun bursa nutkunda genclere tevdi ettigi gorevi aktarmayi misyon olarak aldinda,Ataturkun bu verdigi gorev paralelinde yaptigin cagrilara neden bu millet itibar etmiyor,teveccuh gostermiyor hic dusundunmu?
Dusunduysen bile ya yanlis yolda yada yontem hatasi icinde hareket ettiginin neden farkinda degilsin,seni miskin olan kesimmi sinirlendiriyor,anlamaya calisiyorum.
Ben seni hep bu dogrultuda kendimce uyardim,en basindan beri seni bu oglan vatanseverdir onun icindeki bu sevki olurki kirmayim diye dikkatli uyarilar yaptim,olmadi,sendeki bu inat oldugu muddetcede olmayacak:=)Arnavut damarimi var zaar sende.
Bu gidisle senin bu yontem yanlisligi icindeki nafile cagrilarinin ileride hakli oldugu meydana cikarsa birkac kisinin aklina ya geleceksin ya gelmiyeceksin,bir cem diye biri vardi hakliymis diyecekler,dikkat et bir iki kisi onlarda o taskalada ismini hatirlarlarsa koca ulkede...bir an akilarina gelecek,gidecek,
Lakin hain cikarsan masken dusecek veya hain olmasanda bir hatali davranis icinde oyle bir yanlis kanaat versen,sen omur boyu hain,oldukten sonra halefin kim varsa yasadiklari mahallede,koyde,sehirde,senin alinlarina yapistirdigin hain damgasiyla dolasacaklar bundan adin gibi emin ol,bizim milletin boyle bir tarafida vardir,gormuyormusun iadeyi itibar icin bu kadar cok kisi hakkinda istek olan bir ulke daha varmi!?
Gecenlerde gocmen gruplara yazdigim iletide ima ettim,dedemin koyune git,kahveye veya muhtara git sor,yunan isgali sirasinda isbirlikciler ve hatta onlari alkislayanlar kimlerdi bu koyde diye,sana ev ev,isim isim soylesinler,
Yanlis anlama,seni kirmak tabiiki istemiyorum ama benimle ayni fikirde maskeli veya maskesiz olsun gorunen,ayni cephede saf tuttugum bir kisinin yaptigi hata beni direk ilgilendirir,etkilerde.bu sebeple sana mudahele hakkini kendimde goruyorum.
Sen tedbirsizce kafani siperden kaldirdinmi vurulursun,boylede oluyor,en azindan cephe mevcudumuz eksilsin istemem,Mahkemeler,ifadelerle bezmeni de istemem.
Her seyin bir zamani var,kanun sinirlarinda mucadele etmek mevcudu korumak lazim.simdi ne yapmamiz gerekiyor,yapiyormuyuz onun ustunde duralim bence,kanuni olculerde tum yollari denedikten sonra,olmazsa elbetteki emaneti korumak icin format degistireceksin ve yanliz olmayacaksin.
Her yolu denemedik daha biz Cem,sen yalniz kaldigini dusunme,bu millet profesyonelce kusatildi,buna amatorce cevap vermek olmaz,dogrulari ortaya koymaya devam,millet daha istim bulmadi,daha ne olacak bu millete uyanmasi icin deme,bu bizim milleti tarihe bakip degerlendirmek lazim.
Herkes cok zor durumda,aslinda buyuk cogunluk uyumuyor,herseyin farkinda ama diger milletler gibi tepki versin dersen hata edersin,o paralelde hareket edersen basin belaya girer,ustelikte davana hic hizmet etmemis olursun.
Bilimsel hareket etmek zorundayiz Cem,toplumu sende,bende,orduda,Sto'larda yargida birden degistiremez,bir yada iki asir zaman bile kifayet etmez Toplumu degistirmeye,
Topluma kanaatler,telkinler yapmak icin en onemli oge olan medya unsurlarini ilk is olarak ele gecirdiler,biz o kaleleri ya tekrar ele gecirmek yada mevcutlara sahip cikmak zorundayiz,en onemli meselerden biriside bu,Avrasya kanalina yuremelerinide bu niyetle yaptiklarini dusunuyorum,son kaleyide ele geciriyorlar gibi. 
Karsi cephe,bilimsel olarak Turkiyeyi milletiyle,topragiyla,ekonomisiyle,etnik unsurlariyla,siyasetiyle sarmis durumda,simdi gozumuzu kapatip ya Allah diye kim cepheden tedbirsizce cikip saldirirsa tek tek dusuruyorlar ustelik basarisiz sahsi saldirilar,cephenin moral degerlerini bozuyor.
Ataturk nasil yapmis hic olmazsa ona bakmak gerek.
Toplumu bir paranoya icine soktular,hic kimse birbirine guvenmiyor,bu manzarada karsi cephe hatayi affetmiyor,bozgunculuk had safhada,seni bazi cevreler hain,polise bir tek laf etmeyen ordu dusmani fettuhlahci diye lanse ediyor biliyorsun,benide sana sahip ciktigim icin ayni telkini,kanaati benim icinde hali hazirda yayiyorlar,simdi burada bir hata var!
Birlikte dusunup tasinip yapilacaklari birlikte tayin etmek daha etkili guc haline getirmezmi bizi Cem?
Mahkemelere dusup guc zaafiyetine girmenin zamani degil diye dusunuyorum.
Bu millet 16 kere devletini batirdi neden,bir defa batiran tekrar ayaga kalkan milletleri say bakalim,düstumu bir daha ayaga kalkamaz digerleri,Turkun ozelligi burda iste,16.ndada yeniden kurma basarisini gosterdigi icin,bu milletin gen'lerine bir bakalim diyen bati,bu sefer oyle batiralimki Turklugune hatirlamasinlar diye tarihimize,tarihte Turkun bunu basarmis sahsiyetlerine unutturmak veya millet nezdinde itibarini kaybettirmeye yonelik calismalar icinde,kendimize Turk demememiz kimligimizi unutturmak icin planli programli uzerimizde calisiyorlar.hemde baska etnik unsurlarin kimligine bolucu bir milliyetciligi kasiyarak.
Onlarin onunde bu tuzaklara dusmek var yada tuzaklarin cevresinden dolasip mevcudumuzu korumak,sonrada akilli sekilde gerekirse taarruz etmek var.Secim bizim.baskasina egemenligi devretmemek icin ayakta uyanik olmak zorundayiz.
Bilki bu andaki halimizde bile hicbir millet,en kabadayisi bile bize zorla Turkun "Hala"! kutsal bildigi degerlerimizi savasla almayi dusunmuyor.Anlatmaya calistigim bilimsel yontemler kullaniyor.
Ya ne yapiyor,YAVAS YAVAS sabirla hareket edip cok yol aldilar.
Kurbaga sicak su misali,yillardir tencereye atti bu milleti,altini yakti isitiyor,bizde bir bir dokuluyoruz!!!
 
25-30 sene once bir yigit goruyormuydun yolda vara vara diye kurtce konusan sIkardi,simdi ne Oldiiiiiii......! ?
Can Dundar'da "Mustafa" filmini cevirecek husye varmiydi,kim ona organ nakli yapti acaba...!?
Barzan,talaban Ankaraya gelip bakanlik cay ocaginda otururken cayciya bile,biz bagimsiz kurt devleti kuracagiz,sizden taleplerimiz olacak diyebilirmiydi!?
Dep'li mebuslarin meclisten karga tulumba goturulmelerini yayimlayacak medya simdi varmi? yoksa tam tersi demokrasiyi nemenem amaclari icin kullananlarimi hizmet ediyorlar. 
Yada simdi kurt milletvekilleri anayasaya,yeminlerine bagli,uslumu oldular!?
O zaman Topraklarimiz,milli sirketlerimizi satacagiz,parayi veren dudugu calar diyecek cesaret de bakanlarimiz yoktu,simdi neden var,veya bu yeti yukaridan ayetlemi indi...!?
O zaman Turk askerinin cuvallanmasina kim tahammul gosterirdi,simdi ne oldu...!?...vs.vs.vs...
Su isiniyor cunku!!!!!!!! isindikca milletin karizmasi! gidiyor...!
 
Peki biz ne yapacagiz simdi? ona bakmamiz lazim degilmi?
Tencere attilar bizi,bu milletin alayini ziplatmak tencerenin disina etlatmak mumkun gorunmuyorsa,harseyin farkinda olan bizlerde oncelikli hedef ocagin atesini kapatmak,onuda yapamazsak atesi KISMAK!
Iki turlu vatansever var ortalikta,
Farkina varip bireysel olarak ziplayip tencernin disina atlayan ama tum degerleri varliklari tencerenin icinde kalan,iste o nedenle bunlarda miskin gorunuyor,farkinda olmadiklarindan degil!
Bunlarda iki kesim;
Biri tabiiki devletin gucunden koruyor ama daha cesur atese yonelmis aportta,atesi kapatmak icin faaliyetler icinde,otekisi ise ya degisik sebeplerden baskasindan harekete gecmesini bekliyor yada ihtiyatli bir sekilde tedbiri elden birakmayip bir yandan hic olmazsa atesi kismak icin calismalar icinde ote yandan guvenilir taraftar toplamak cabasinda.
Tencerenin icinde kalmayi tercih edenlerde var ama burasi cok tehlikeli,orda hainler,isbirlikcilerde var,saf! temiz vatanseverlerde,hepsinin ortak ozelligi cok SAF! olmalari,
Akilli hainler isbirlikciler de disarida,vatanseverlerde!!!
Disaridada iceridede maskeli balo tum hiziyla devam ediyor tabii!
Ama icerdekiler saf oldugundan isbirlikcilere kanip onlarin yaninda pismis kelle gibi siritip kendilerine pompalanan sloganlari cigiriyorlar,"hepimiz ermeniyiz" diye!...bunlardan ekseriyeti suursuz menfaatkarlar,azida bu Aydin! kimliklilerin etkisi altinda edilgen kisiler.
Suyun icinde kalan fedakarlik yapan vatanseverler var tabii onlar da gerekli,bunlarda ikiye ayriliyor,birisi suyun icindekileri uyanmamis kesimi uyarmak,birde bizim basimizada sorun olan,bu taskaladan yararlanip kendini guya vatansever guya Aturkcu guya kuvai milliyeci vs.diye tanimlandirip nemalanmaya calisan.bunlar bukalemun ozellikleri tasirlar,her iki tarafada meyil gosterirler.oncelikleri sahsi menfaat saglamadir.gunluk yasarlar gunluk menevra kabiliyetleri var bunlarin,o gun hangi tarafi guclu gorurlerse aninda o tarafa dogru seyirtirler,
Utanma yoktur bu modellerde,basina bak surusune bereket bu modeller boy boy gorursun,siyasettede,STO,de keza ayni.
Herkes akil yurutup hangi kesimde mucadele edecegini tespit etmek durumunda.
Bence akli basinda vatanseverlerin evinde miskin miskin oturmayip biraraya gelmek,cozum onerilerini tartismak,buna gore kollektif olarak hareket karari vermek mecburiyeti artik hasil oldu.
Ben bu fikirdeyim,bunu aksini savunanlarida supheli gormekteyim,
Lakin birlikte tartismaya hazirim,herkes eteklerindeki doksun cozum fikirlerini soylesinki herkesi taniyalim!
Sevgiler
Riyaz GUDER 
 
 
    
     
 
 
      
 
  

28 Ocak 2009 Çarşamba 16:27 tarihinde Cem KILIÇ <ikinci_kurtulus@yahoo.com> yazdı:

 

ALİ KEMALLER ORTAYA ÇIKARKEN MUSTAFA KEMALLER SEYİRCİ KALAMAZ

 
 
Kurtuluş Savaşı'mızın ünlü hainlerinden Ali Kemal'in bir dönemler "büyük vatansever" olarak anıldığını herkes bilmeyebilir. Ali Kemal'in bir dönemler Mustafa Kemal'in en büyük ve en cesur destekçilerinden olduğunu da bilmeyebilirsiniz. Ali Kemal'in Mustafa Kemal'i ve Kuvayı Milliyeyi destekler görünerek Türk milletinin sevgisini kazandığını da bilemezsiniz.
 
Bütün bunları bilmemeniz, bunların sizlerden gizlenmiş olması normaldir.
 
Normaldir çünkü, karşısında olduğumuz sömürge düzeni ve bu düzeni yaşatmak isteyenler kendilerini sağlamda tutmak için "vatansever" maskeye her daim muhtaçtırlar. Eğer Türk milleti, en büyük hainlerin "vatansever" maskenin ardında olabileceği şüphesini taşıyor olsa, her "vatansever" görünene kayıtsız şartsız itaat etmenin en büyük gaflet olduğunu biliyor olsa; vatan haini AKP hükümetine sessiz kalan-göz yuman sözde vatansever-Atatürkçü ileri gelenlere bir gün dahi tahammül etmez, ülkeyi bunların kurtarmasını asla beklemez ve kendisinin harekete geçmek mevburiyetinde olduğunu bilir, harekete geçer ve elbette her Türk gibi vatanı ve milleti için her şeyini gözden çıkarabilir.
 
Amerika'nın, İsrail'in ve AB'nin en büyük hizmetlkarları, yani en büyük hainler "vatansever" maskenin ardında saklanmaktadır. Mehmet Ali Birandlar, Cengiz Çandar'lar, Elif Şafak'lar, Orhan Pamuk'lar, Tayyip Erdoğan'lar, Osman Baydemirler işte bu "vatansever maskeli" gizli hainlerin paralı ve pahalı uşaklarıdır.
 
Müslüman Türk milletinin egemen olduğu Türkiye Cumhuriyeti'nde Tayyip Erdoğan'ı iktidara getirenler, O'na "İslamcı" diyerek İslam'ı hedef tahtasına oturtanlar, başörtülü Türk kadınına düşmanlık ederek Papaları, Hahamları, Masonları Çankaya Köşkünde ağırlamak cesareti gösterenlerdir Tayyip Erdoğan'a "Siyonist Cesaret Madalyası" verilmesini sağlayanlar.
 
Örneğin açın bakın Cumhuriyet Gazetesi'ni.
 
Zeynep Oral'dan Erol Manisalı'ya, İlhan Selçuk'tan Hikmet Çetinkaya'ya kadar hemen hepsi Soros'un, AB'nin, ABD'nin, İsrail'in, Nato'nun Türkiye'deki en cesur destekçileri ve birinci adamlarıdır. Türkiye topraklarına NATO işgal kuvvetlerini çağıranlar da bunlardır, başörtülü Türk kadınını domuza(!) benzetmek cesareti gösterebilen hainler de bunlardır.
 
Vatansever Türk milletini aldatabilmek, dünya ile aynı anda Türkiye'nin de Haçlı Seferi'ne desteğini sağlamak ve Türk milletini bu süreçte saf dışı bırakabilmek amacı ile Tayyip'i iktidara getirmişler, Türkiye'de sanal bir İslam fobisi yaratmışlar, Türk milletini İslamcı ve Ulusalcı olarak bölmüşler, Türkiye'de ve dünyada Müslüman kıyımı yapılırken bugün İsrail'i ve Amerika'yı savunmak cesaretini göstermekte de geri kalmamışlardır.
 
Tayyip'i de, Baykal'ı da, Sezer'i de, Büyükanıt'ı da, Başbuğ'u da hepsi birer sahte vatansever, gerçek İsrail dostlarıdır.
 
Türkiye'de İslam ve Türk kıyımı yapılmakta, Genelkurmay Başkanlığından yargıya, Cumhurbaşkanlığı makamından Meclis'e kadar hepsi bu kıyıma seyirci kalarak adeta düşmanla ortaklık yapmaktadırlar.
 
Türkiye Cumhuriyeti devleti kaybedilmiştir.
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin, Türk milletinin ve bunların bağımsızlığı ile geleceğinin emanetçisi Türk gençliği ayaklanmalı, taşla, sopayla, silahla, nesi varsa onunla kendi vatanını ve milletini savunmalıdır. Bu onurdur, şereftir. Bu, Peygamberimizin kucağındaki yerimizi almanın tek yoludur. Bu, Ulu Önder'imiz Atatürk'e ve tüm kahramanlarımıza layık olmanın biricik yoludur. Bu uğurda kaybetmek yoktur. Devletimizi ve ordumuzu yöneten gafillere başkaldıran Mustafa Kemal'in izinde yürümek, bağımsızlığımızı ve egemenliğimizi elde edinceye dek devletimizi ve ordumuzu yöneten gafillere başkaldırmak Gençliğe Hitabe'nin ruhudur.
 
Türk çocuğunun tüm bu hainlere ve ihanetlere daha fazla seyirci kalması artık namussuzluktur. Gün; savaş günüdür.
 
 

Türk Gençliği Hareketi

 
 
 
 
 
 
 


 
"Resmi makam ve üniformaya sýðýnarak mücadele devri bitmiþtir. Artýk açýkça ortaya çýkmak ve milletin haklarý adýna gür sesle baðýrmak gerekir"
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
Türk Gençliði Hareketi




1 yorum:

  1. Merhaba,

    Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek yapmak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, Lütfen aşağıdaki e-postayı bize yazın.

    Bu zengin olmanız için bir fırsattır, tamam garanti ederiz ve bizimle% 100 güvenli bir anlaşma garantisi altına girersek, her şey kanun koyan böbrek bağışçılarına göre yapılır.
    Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

    Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

    YanıtlaSil